Retourneren en ruilen bij Layali Mode

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons uiterste best jou te helpen bij jouw retourzending. Bij Layali Mode geldt daarom ‘niet goed, geld terug’. klik op de onderstaande link om rechtstreeks te retourneren.

Retouren (shipping-portal.com)

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen én passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Layali Mode te laten weten.

Retourneren kan alleen als het product onbeschadigd, geurloos en in de zelfde staat is als hoe je het product hebt ontvangen.

Welke artikelen kan ik retourneren?

Je kunt een artikel alleen retourneren als:

  • het artikel compleet is;
  • het artikel in originele staat is (met aangehecht prijskaartje, geurloos en in de originele verpakking).

Is het artikel door jou toedoen beschadigd en is er een waardevermindering opgetreden, dan zal Layali Mode jou hiervoor aansprakelijk stellen.

Wanneer en hoe betaalt Layali Mode de geretourneerde artikelen terug?

Layali Mode betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien, het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Net als de retourkosten.

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Je mag van Layali Mode een goed product verwachten. Hebben wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via e-mail. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour.

Wil je een vervangend artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is, dan ruilen wij het artikel om.

Hoe kan ik een artikel omruilen voor een ander artikel?

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen.

 

Modelformulier voor herroeping

Download hier de retourformulier

Hoe stuur ik een artikel retour?

Je kan je retour aanmelden via ons retourportaal Retouren (shipping-portal.com).  Retourneren is altijd op eigen kosten en kost €6,25 als je dit via ons doet.(buiten nederland gelden andere tarieven) Je mag het uiteraard ook retourneren via een andere post service maar Layali Mode is niet aansprakelijk als het pakket kwijtgeraakt wordt. (gelieve geen pakketten via DHL te versturen) Pakketten komen vaak te laat aan bij ons en dit is jouw eigen verantwoordelijkheid,

Hoe gaat retourneren in zijn werk? Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking en sluit de onderstaande retourformulier er ingevuld bij (klik op hier om deze te downloaden) Lever jouw retourpakket in bij een DPD-Servicepunt en bewaar het afgiftebewijs (en eventueel de Track & Trace-code). Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Download hier de retourformulier